Werkzaamheden 2020

Projecten

Maarssen 2020

MODEL 4

Bij deze klus hebben wij eerst de gehele begane grond gestuukt: plafond en muren. Daarna hebben wij een model 4, zwevend plafond, in de keuken en woonkamer geplaatst. Tevens hebben we een ombouw boven de keukenkastjes en twee ombouwen om de verwarmingsleidingen gemaakt. Uiteraard worden deze modellen en ombouwen ook gestuukt.

Als opties voor de modellen zijn als volgt:

Model 4, keuken: led-strips rondom en 4 inbouw-spots

Model 4, woonkamer: led-strips rondom en een ruit vorm toegepast in het model

Zeist 2020

MODEL 4

Hier hebben wij wat sfeer kunnen brengen in een keuken in Zeist. Er is gekozen voor een model 4 (veel voorkomend bij keukens) met ledstrips (kleur instelbaar) en een zwarte rand.
De kleur past nu perfect bij de keuken!

Utrecht 2020

MODEL 2/3

Hier hebben wij in een receptie/koffiekamer van een autogarage het plafond een totale nieuwe uitstraling gegeven. Eerst is het hele plafond verlaagd met ca. 1 meter, daarna hebben we een combinatie van model 2 en 3 toepast. Dit geeft een luxe uitstraling en is praktische doordat er veel licht is toegepast. Zo komt de balie duidelijk naar voren. De verlichting die in dit plafons is verwerkt zijn inbouw-spots en ledstrips.

Utrecht 2020

Cinewall

Deze Cinewall is geheel met de klant in overeenstemming gemaakt. De tv-wand is aan de bovenkant open en aan de onderkant afgesloten. Er zijn 5 vakken in verwerkt, namelijk: één voor de tv, soundbar en sfeerhaard en twee losse vakken aan de zijkant. Aan zijkant/achterkant is een ruimte van ca. 5 cm vrijgehouden voor het verwerken van sfeerverlichting (led). Hiermee kan elke gewenste sfeer gecreëerd worden en dit sluit prachtig aan bij de kleuren van de sfeerhaard en tv. De cinewall geeft een heerlijk warm en sfeervol gevoel met o.a. de feestdagen.

Sfeer in elke ruimte

Contact
&Gegevens

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan middels het contactformulier. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur een reactie te geven.

Contactgegevens